TOP 10 FRUCTE USCATE — ÎN LOC DE MEDICAMENTE

  Prune uscate


  Prunele uscate reglează activitatea intestinului.
  Datorită acestei proprietăți, prunele sunt folosite în multe diete, deși sunt destul de calorice.

  Prunele conțin o mulțime de fibre, acizi organici și oligoelemente: sodiu, potasiu, calciu, fosfor, fier. Datorită acestor substanțe, prunele

  îmbunătățesc metabolismul, ajută la normalizarea presiunii. Acesta poate fi utilizat chiar și pentru prevenirea bolilor cardiovasculare.

  Curmale uscate


  Curmalele uscate înlocuiesc minunat bomboanele! Sunt la fel de dulci, dar au mai puține calorii și o mulțime de fibre care ajută la curățarea intestinului.
  Curmalele întăresc imunitatea. Acestea trebuie să fie consumate la răceli, anemie, distrofie și depresie.

  Dacă aveți o stare proastă și oboseală cronică — acestea sunt simptome evidente ale lipsei unor substanțe importante, iar curmalele sunt incredibil de bogate în ele! Acestea conțin calciu, fier, potasiu, magneziu, cupru, zinc, fosfor, sodiu, aluminiu, cadmiu, cobalt, sulf, bor, mangan, provitamina A, vitaminele P, C, B1, B2, B6 și beta-caroten.

  Mandarină uscată

  Mandarina uscată ajută la recuperarea după boală. Mandarina îmbunătățește procesele metabolice, face vasele de sânge mai elastice. Datorită acestui fapt, umflarea, dispare stagnarea sângelui și a limfei. Vă veți îmbunătăți apetitul și starea de spirit.
  În plus, mandarinele sunt folosite ca un remediu eficient împotriva bolilor fungice, astmului și scorbutului. Compoziția acestui fruct conține multe oligoelemente (potasiu, magneziu, calciu, acid folic și betaceratinic) și vitamine (C, P, B1, B2, A, D, K).

  Lămâie uscată


  Lămâia uscată este un antiseptic minunat. Nu numai că ajută la tratarea răcelii și a gripei, ci chiar la prevenirea acestora.

  Conține o mulțime de săruri minerale, o mulțime de vitamina C( și aceasta este cheia metabolismului și nutriției corecte a tuturor țesuturilor corpului) și conține, de asemenea, vitaminele A, B1, B2, D și P.

  Lămâia este recomandată pentru orice boală inflamatorie, ateroscleroza, urolitiază și boli ale tractului gastro-intestinal.

  Caise uscate


  Caisele uscate dilată și curăță vasele de sânge. Asta explică proprietățile lor «magice».
  Caisele uscate sunt bogate în magneziu, iar creșterea magneziului în sânge este un semnal natural de relaxare la cel mai profund nivel. Datorită acestui fapt, caisele uscate ameliorează spasmele pereților vaselor de sânge.

  Fluxul sanguin se îmbunătățește și se întâmplă minuni. Imediat se ușurează starea rinichilor și a inimii. Se restabilește puterea creierului , se îmbunătățește memoria (astfel încât studenții ar trebui să fie stocați cu caise uscate în timpul sesiunii).

  Caisele uscate sunt deosebit de importante pentru femeile gravide. Medicii prescriu medicamente scumpe de magneziu. Ar putea prescrie caise uscate!

  Are același efect: previne tonul crescut al uterului, ameliorează stresul, crește nivelul hemoglobinei din sânge. În plus, caise uscate ne oferă, de asemenea, vitaminele C, B15, provitamina A, sărurile de potasiu și fier, fosfor și acizi organici esențiali.

  Coarne uscate


  Coarne uscate — un diuretic bun și coleretic. Datorită acestui fapt, ajută la curățarea corpului în timpul bolii.
  Coarnele uscate ajută la diabet, gută, reumatism, anemie și tulburări metabolice.

  Coarnele conțin acizi organici, vitaminele C și p, provitamina A, ulei esențial, săruri de fier, potasiu, calciu, magneziu, sulf.

  Smochine uscate
  Smochinele uscateajută la tusea uscată. Acest lucru se datorează faptului că cantitatea de fier crește în sânge. În smochine este chiar mai mare decât în mere.
  În plus, compoziția smochinelor include potasiu, calciu, mangan, fosfor, iod, brom, sulf, vitaminele A, C, B1, B2. Smochinele stimulează activitatea tractului alimentar și provoacă pofta de mâncare.

  Fiind un diuretic, smochinele vindecă rinichii.

  Este deosebit de util pentru bolile sistemului cardiovascular: ajută la insuficiența venoasă, reduce coagularea sângelui, previne hipertensiunea, ameliorează bătăile inimii puternice.

  Stafide
  Stafidele sunt un remediu pentru iritabilitate. Are un efect sedativ pronunțat. Dar oamenii predispuși la plenitudine ar trebui să respecte măsura, deoarece conține o mulțime de zahăr.
  Datorită conținutului ridicat de potasiu, stafidele accelerează regenerarea țesuturilor și întăresc sistemul cardiovascular.

  În plus, stafidele păstrează aproape toate proprietățile utile ale strugurilor: vitaminele B1, B2 și B5, precum și fierul, bor, magneziu și alte oligoelemente. Ele ajută activitatea inimii, plămânilor, tractului gastrointestinal, rinichilor, salvează de anemie și slăbiciune generală.

  Cireșe uscate

  Cireșele uscate elimină substanțele chimice din organism. Acest lucru este deosebit de important pentru locuitorii orașelor mari. Și acest lucru se datorează acțiunii pectinei: ajută la legarea compușilor chimici nocivi și sunt excretați din organism fără a intra în sânge.
  De asemenea, cireșele sunt cunoscute ca un bun antiseptic și expectorant, ceea ce avem nevoie atât de mult pentru răceli.

  Iodul conținut în cireșe ajută la scleroză. Datorită combinației de oligoelemente (potasiu, magneziu, vitaminele A, C, PP) și acizi organici, ameliorează crampele și calmează sistemul nervos.

  Conținutul ridicat de săruri de fier și cupru face ca cireșul să fie un remediu bun pentru anemie.

  Ananas uscat

  Ananasul uscat ajută la scăderea în greutate și la menținerea tinereții. Acesta conține acid citric și alți acizi organici care accelerează procesele metabolice.
  În plus, ananasul conține o substanță rară de bromelain. Este un complex de enzime vegetale care îmbunătățește digestia și elimină procesele inflamatorii. Potasiul și cuprul din compoziție ajută la întinerirea tuturor țesuturilor corpului.

  Astfel, ananasul este util atât pentru inimă, cât și pentru vasele de sânge și pentru rinichi. Se recomandă pentru cei cu anemie, cu tulburări ale sistemului nervos central.

  Добавить комментарий