10 Moduri De a Folosi Uleiul de Măsline în Regimul De Frumusețe

  Există un motiv pentru care produsele skincare folosesc uleiul de măsline ca ingredient principal. Acest ulei este unul dintre cele mai puternice ingrediente din lume. Sănătos pentru corpul și pielea dvs-tră, uleiul este unul dintre cele mai eficiente produse pentru a menține pielea sănătoasă.

  ULEIUL DE MĂSLINE PENTRU ÎNFRUMUSEȚARE
  Acest hack al frumuseții naturale a fost folosit de modele și actrițe de generații. Dacă vrei secretul pielii sănătoase și strălucitoare, trebuie să încerci uleiul de măsline. Încearcă următoarele idei pentru o piele mai sănătoasă.:

  • BĂILE CU ULEI.
   Băile sunt incredibil de răcoritoare. Dă-i un impuls următoarei tale băi adăugând niște ulei de măsline.
  • HIDRATEAZĂ-ȚI PIELEA.
   Folosind o lotiune infuzata cu ulei de măsline, va da pielii o stralucire radianta.
  • ÎNTĂREȘTE-ȚI UNGHIILE.
   În timp ce unii oameni iau anumite vitamine pentru a-și îmbunătăți unghiile, poți folosi acest ulei pentru a-ți face unghiile incasabile.
   După ce unghiile tale vor fi înmuiate în ulei, vor fi mai strălucitoare și mai puternice ca niciodată.
  • REDUCEREA RIDURILOR OCULARE
   Reducerea ridurilor de sub ochi este un mod bun de a arăta mai tânăr. Dacă preferi să nu plătești pentru cremele scumpe, poți să le faci pe ale tale folosind uleiul ăsta.

  Uleiul va hrăni pielea de sub și din jurul ochilor, precum și va înmuia liniile fine de pe restul feței. Faceți aceste proceduri înainte de a merge la culcare sau după ce vă treziți dimineața.

  Folosind ulei de măsline, ulei de nucă de cocos, ceară de albine, și o capsulă de vitamina E, îți poți face propria cremă de ochi care să-ți împrospăteze pielea.

  Păstrați această cremă de ochi în frigider pentru a vă asigura că rămâne proasătă.

  • HIDRATEAZĂ-ȚI FAȚA.
   Fă-ți propria mască de față folosind ulei și gălbenuș de ou.

  Acest amestec trebuie aplicat pe o față curată. Lăsați-l pe 10 minute, clătiți cu apă caldă la început apoi clătiți cu apă rece pentru a închide porii.

  Această mască este ideală pentru cele mai multe tipuri de piele, deoarece funcționează bine cu pielea uscată sau normală. Odată ce speli masca, vei vedea că ai acea strălucire naturală.

  • TRATEAZĂ-ȚI PĂRUL.
   Ți-e dor să ai un păr lucios?

  Această mască este ușoară de făcut dar și eficientă. Cu gălbenuș de ou, ulei și suc de lămâie, puteți crea unul dintre cele mai bune tratamente DIY pentru părul tău.

  Lăsați masca timp de 15 minute pentru a permite firelor dvs. să absorbă pe deplin nutrienții. După ce clătești masca, spălați părulcu șampon. Timp ce îți aranjezi părul după mască, vei putea simți diferența în șuvițe.

  • ÎNDEPĂRTEAZĂ CEARA DIN URECHII
   Toți avem ceară în urechi. În timp ce există metode diferite pentru a scoate ceara din urechi, unul dintre cele mai eficiente produse pentru a curăța ceara din ureche este uleiul.

  Indiferent de cantitatea de ceară pe care o ai, acest remediu va asigura că urechile tale sunt fără ceară.

  Pe o perioadă de trei nopți, picură niște ulei în fiecare ureche.

  Pentru a finaliza acest tratament, este cel mai bine să asociați această metodă de ulei cu un irigator de ureche pentru a vă asigura că toată ceara este complet eliminată.

  BENEFICIILE ULEIULUI DE MĂSLINE ÎN REGIMUL DE ÎNFRUMUSEȚARE
  Motivul pentru care aceste hack-uri de frumusete sunt datorită proprietăților puternice ale uleiului de măsline. Cu cât înțelegeți mai bine aceste calități, cu atât veți găsi mai multe utilizări pentru acest ulei. Luați în considerare următoarele beneficii ale acestui ulei «lichid de aur»:

  • PROTECȚIE ANTIOXIDANTĂ
   Cele trei antioxidante majore din acest ulei sunt fitosteroli, polifenoli și vitamina E.

  Acești antioxidanți ajută la protejarea pielii împotriva îmbătrânirii.

  Toate aceste caracteristici ajută la refacerea pielii la o textură mai netedă. În plus, acest ulei conține hidroxitirosol, un compus rar care ajută la prevenirea oricărei daune radicale de la lumina soarelui.

  • PORII
   În timp ce majoritatea oamenilor presupun că uleiul le va bloca porii, acest lucru nu este cazul cu acest ulei.

  Acest ulei acționează pentru a penetra profund pielea, asigurându-se că porii dumneavoastră sunt bine curățați.

  Uleiul este excelent pentru orice altă cremă hidratantă pe care o puteți folosi. În loc să vă înfundați porii cu chimicale, această alternativă naturală va asigura hidratarea și fermitatea pielii.

  GÂNDURI FINALE DESPRE ULEIUL DE MĂSLINE
  Există mai multe utilizări pentru ulei în rutina de frumusete. Pe măsură ce veți învăța toate beneficiile minunate ale acestui ulei, veți căuta noi modalități de a-l folosi în fiecare dintre tratamentele de frumusețe.

  Folosiți acest ghid pentru a vă ajuta să găsiți cele mai bune tehnici pentru utilizarea acestui ulei pe piele.

  Добавить комментарий