Odată ce citești asta nu vei mai arunca niciodată această parte a bananei!

  Bananele sunt fructe cu conținut scăzut de grăsimi care abundă cu vitamina B6, vitamina C, mangan, biotină, fibre, cupru și potasiu.

  Am putea fi cu toții familiarizați cu faptul că bananele sunt benefice pentru sănătatea noastră, dar ceea ce despre coaja lor?

  Aici vom sublinia câteva dintre beneficiile unei coaje de banane și o rețetă suplimentară pentru pierderea în greutate.

  Folosirea Benefică A Cojii De Banană
  Înălbitor Pentru Dinți
  Frecați-vă dinții cu o coajă de banană timp de 15 zile și veți avea un zâmbet alb perfect. Dinții tăi vor fi mai sănătoși și mai albi datorită potasiului găsit în coaja de banană.

  Acnee și riduri
  Luați o coajă de banană și frecați-o pe suprafața problematică a pielii și lăsați-o să acționeze timp de aproximativ 30 de minute. Coaja de banană este utilă în general pentru piele, nu numai pentru față, deoarece include antioxidanți și proprietăți anti-îmbătrânire. În plus, stimulează hidratarea și furnizează substanțele necesare pentru sănătatea pielii. Pe de altă parte, vitamina C și antioxidanții stimulează circulația și reduc astfel ridurile.

  Îndepărtarea Negilor
  După cum sa menționat deja mai sus, coaja de banane este destul de benefică pentru îngrijirea pielii și pentru sănătate. Prin urmare, poate ajuta la îndepărtarea sau prevenirea defectelor cutanate. Tot ce trebuie să faceți este să puneți o bucată de coajă de banană pe neg, pune un bandaj peste ea, și du-te la culcare. Veți observa un rezultat mare chiar și după prima aplicare, dar repetați această procedură până când negul va dispare complet.

  Analgezic
  Coaja de banană poate fi, de asemenea, mare și benefică dacă o utilizați în loc de analgezice. Este un mod complet natural de a lupta împotriva durerii. Deci, dacă aveți dureri în orice parte a corpului, luați doar o coajă de banană, frecați-o pe partea dureroasa, și durerea va dispărea.

  Psoriazisul
  Din păcate, coaja de banană nu poate vindeca complet psoriazisul, care este o boală de piele, dar poate calma pielea și atenua simptomele. Datorită nutrienților săi, coaja de banană îți va hidrata pielea și te va elibera de mâncărimea neplăcută. Ceea ce trebuie să faceți este destul de simplu – frecați doar o coajă de banană pe zonele problematice.

  Stimulează Scăderea În Greutate
  După cum știți, bananele sunt pline de potasiu. Cu toate acestea, 40% din potasiu se găsește în coaja de banană. Acest mineral poate crește metabolismul, oferi mai multă energie, stimula calorii de ardere, și, astfel, vă ajută să pierdeți în greutate.

  Добавить комментарий